L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimecres, 27 d’octubre de 2010

"Esglésies romàniques de l'Empordà"

El passat divendres 22 d'octubre, a la Seu Social dels Amics del Castell, es va inaugurar la exposició "Esglésies romàniques de l'Empordà" a càrrec de 21 pintors de l'Agrupació Amics de L'Aquarel·la de Girona i Comarques, amb un gran èxit de públic. Es la tercera vegada que les dues associacions, s'agrupen per oferir exposicions monogràfiques. Les anteriors van ser Walter Benjamin "El pas d'una frontera" i Castells de l'Empordà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada