L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimarts, 14 de febrer de 2012

9 DIARI

Dídac Lee i Enric Ruíz-Geli expliquen alguns dels seus projectes personals al Castell de Sant Ferran


AmicsCastell22Aquest passat dissabte l'emprenedor Dídac Lee, i l'arquitecte Enric Ruíz-Geli varen fer una xerrada ponència, a la Seu dels Amics del Castell, explicant molts dels seus projectes personals. Santi Vila, l'alcalde de Figueres, va presentar i moderar l'acte.

El president de l'Associació Antonio Herrera, visiblement emocionat, va relatar la il·lusió que sentia en veure aquells dos joves que havia conegut de nens triomfant arreu del món.

És va parlar del F.C. Barcelona, o del Bulli Foundation però tots dos varen insistir molt en el valor del talent i les idees per a progressar en aquests temps de crisi. Com a cloenda, els dos emprenedors varen animar als assistents a treballar i aprofitar-se de les noves tecnologies que han jerarquitzat el món d'una forma horitzontal ”pots fer un projecte local, exemple la casa Nurbs d'Empuriabrava i sortir al New York Times” afirmà Ruíz-Geli. “Pensem el producte a Barcelona, el fabriquem a l'Argentina i el venem on sigui” explicava Dídac Lee per la seva part.

Les prop de dues hores de durada varen passar ràpidament amb un públic molt atent i entregat. Exemple de dos figuerencs extraordinaris, que tenen la base a casa nostra i la seva agenda és el món.

Un nombrós públic més de cent persones, van assistir a l'acte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada