L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dissabte, 10 de març de 2012

CONFERÈNCIA REFLEXIONS D'UN JUTGE,UN FORENSE I UN COMISARIInés Padrosa// fotos Martí Dacosta

Divendres 9 de març a la seu dels Amics del Castell de sant Ferran ha tingut lloc la conferència "Reflexions d'un jutge, un forense i un comissari" en la qual han intervingut el magistrat Jordi Carreras, el doctor Narcía Bardalet i el comissari Antonio Herrera. L'acte ha estat presentat pel doctor Joan Prat.
Cadascún dels contertulians ha fet referència a experiències personals: Antonio Herrera ha començat fent un estudi històric sobre la situació del carrer la Jonquera amb cites d'autors locals com Pere Teixidor, i recordava com gràcies al treball conjunt amb el llavors jutge novell, Jordi Carreras, va poder erradicar la prostitució del carrer de la Jonquera; el magistrat ha recordat alguns dels casos viscuts en el període en què va ser jutge a Figueres com  la desaparició d'uns cadàvers a l'Albera i, també, de l'erradicació de la prostitució del centre de la ciutat; Narcís Bardalet ha començat de manera seriosa, fent reflexionar a la gent sobre la mort, per seguir amb casos entretinguts i ha acabat fent riure al nombrós públic assistent.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada