L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dissabte, 21 d’abril de 2012

UNA INAUGURACIÓ ESPLÉNDIDA "MARCANT EL PAS"


Fotos: Martí Dacosta

Avui a la Seu Social de l'Associació "Amics del Castell de sant Ferran"  l'amic, artista-pintor i activista Carles Bros ens han ofert una agradable vetllada al Castell de sant Ferran.A més de gaudir de les obres realitzades per Bros, hem pogut escoltar l'actuació de dos músics Santi Escura, piano, i Frédéric Descargues, violí, del grup "Madesku Music Trio", els quals han interpretat diversos tangos i altres temes relacionats amb el ball, i l'actuació del figuerenc David Chia qui ens ha deleitat ballant la tècnica del tap dance.


Tal com diu el propi pintor l'exposició "Marcant el pas" és "un projecte que ha nascut del meu interés pel disseny món de les sabates i de la passió per la música i el claqué que tan m'han seduït des de petit". Efectivament a l'exposició s'hi poden veure les inquietuds del pintor: la pintura, la música i el disseny de sabates.
Carles Bros ha tingut un record per Ramon Inglada, escriptor i membre d'aquesta Associació del  qui havia d'haver presentat l'exposició, però que malauradament va morir de manera imprevista.Però, encara hi ha un valor afegit i és que en aquests temps difícils, s'ha aconseguit publicar un catàleg de l'exposició, patrocinat per Miquel Roig, cinquena generació de sabaters coneguts amb el nom comercial de Calçats Roig.

La més cordial enhorabona a tots!
Inés Padrosa Gorgot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada