L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimecres, 30 de maig de 2012

FESTIVITAT DE SAN FERRAN


El passat diumenge 27 de maig els amics del Castell de Sant Ferran ens vam reunir en l'arrossada anual per festejar la diada de Sant Ferran, que es celebra el 30 de maig. Mes de 200 persones van participar en el dinar de germanor, a la sala Marquès de la Mina de la fortalesa figuerenca.
Al finalitzar el dinar se li vafer entrega a Joan Sala i la seva esposa Pepita, d'una medella de l'Associació, per la seva desisnteresada col·laboració en aquest dinar. Cada any reparteix "cireres de Terrades" per a tots el assistants.


Després de dinar, els assistents van poder gaudir de la presentació del disc "Dies blancs, dies negres" del cantautor Pep Nadal, acompanyat d'un banda de mestres de música i grans professionals que van agradar moltíssim al públic i el van fer emocionar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada