L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dilluns, 14 de maig de 2012

PRESENTACIÓ LLIBRES A CÀRREC DE JOSEP OLIVERASL'acte va ser presentat per: Josep Lluis Ponce, periodista, escritor i crítc d'art; Daniel Fenoy, investigador històric de l'Estt Espanyol, Xavier Valery del Diari de Girona, Dani Facuseh, escritor, així com el Sr. Narcís Deusedes, alcalde de Palau-saverdera, Mercè Castelló, regidora cultura Ajuntament de Figueres, Joan Espona, alcalde Sant Joan les Fonts i President del Consell Comarcal de la Garrotxa, i el President de l'associació Antonio Herrera


Va finalitzar l'acte cultural, amb el duo musical INDIKAMUSICA
 Podeu vure més información : – www.cuadrosdeunaexposicion.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada