L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimecres, 8 d’agost de 2012

DINS LES MURALLESUna vegada més i amb gran assistència de públic, dos grans artistes Barcelonines: Marisa ELIES i Maite CLOLS han exposat a la nostra seu social.


L’acte va ser presentat per dues amics dels artistes, Miguel Angel en nom de la llicenciada en Belles Arts Mireia Gento  i la historiadora i gestora de Arts Susana Fernandez.


L’exposició romandrà oberta d’11 a 13 h. Fins el dia 17 d’agost.
Podreu trobar en aquest enllaç, la crònica de la darrera exposició de pintures DINS LES MURALLES, de Marisa Elias i Maite Clols

http://www.cuadrosdeunaexposicion.com/
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada