L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimecres, 21 de novembre de 2012

DIVENDRES 23: CONFERÈNCIA A CÀRREC DE JOAN FERREROS


AMB GRAN ASSITÈNCIA DE PÚBLIC, LA CONFERÈNCIA DEL CATEDRÀTIC JOAN FERREROS, VA COMENÇAR LLEGINT DONCS VA EXPLICAR QUE AQUESTA XERRADA FORMABA PART D'UN CAPÍTUL DEL LLIBRE, QUE ESTÀ PREPARANT . COMMEMORATIU DELS 175 ANIVERSARI DE L'INSTITUT QUE VA SER CREAT L'ANY 1839


VA FER UN REPÀS PELS 6 ANYS QUE SALVADOR DALI VA ESTAR ESTUDIANT EL BACHILLERAT AIXÍ COM LA RELACIÓ QUE VA TENIR AMB ELS SEUS PROFESSORS I COMPANYSL'ACTE VA SER PRESENTAT PEL DIRECTOR DEL CENTRE RAMON MUNTANER SR. FRANCES CANET, AMIC PERSONAL QUE VA FER UN REPÀS PER LA VIDA CULTURAL, VIATGERA I SOCIAL DEL CONFERENCIANT.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada