L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dissabte, 15 de desembre de 2012

EL NOSTRE ADEU A DOS GRANS EMPORDANESOS

En pocs dies de diferència, ens han deixat dues grans persones, les quals ens havien impartit unes precioses conferències a la nostra Seu Social.

El 7 de novembre de 2008, el Sr. LLUIS MARIA DEL PUIG I OLIVÉ, en va parlar de la Guerra del Francès, amb el títol "LA GUERRA DEL FRANCÈS 200 ANYS DESPRÉS"

Va ser presentat per la Diputada en aquells moments, Sra. Montse Palma


El Sr. LLuís Mª de Puig, signan en el llibre de l'Associació
Blog de Inés padrosa: http://inespadrosa.blogspot.com.es/2012/12/in-memoriam-lluis-maria-de-puig-oliver.html

També el Sr. EMILI CASADEMONT, PERIODISTE I ESCRIPTOR, va passar per la nostra Seu, el  18-3-2011, i ens va parlar de "LA GUERRA (IN)CIVIL I LES SEVES CONSEQÜENCIÈS INMEDIATES" dintre del Cicle "1935-1945, una dècada complicada"Va ser presentat  per Jordi Vallmajó


 Això va dir de la nostra associació el Sr. Casademont al seu blog :
http://emilicasademont.blogspot.com.es/2009/01/els-amics-del-castell-de-sant-ferran.html

Blog d' Inés Padrosa : http://inespadrosa.blogspot.com.es/2012/11/els-periodista-emili-casademont-ens-ha.html

Gràcies a tots dos, us recordarem sempre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada