L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dissabte, 19 de gener de 2013

CONFERÈNCIA SR. GENÍS MATABOSCH DIRECTOR DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE CIRC CASTELL DE FIGUERES


Una vegada més ens trobem recolzant  al Festival de Circ Castell de Figueres, perquè  el fi o uns dels fins de la nostra associació, és difondre i promoure totes aquelles activitats que tinguin relació amb el monument o sigui amb el Castell de Sant Ferran.

I nosaltres, volem posar el nostre granet de sorra,  presentant-vos dos actes: la meravellosa col·lecció de Cartells de Cinema del amic Lluís Benejam, i una conferència a càrrec del Director del Festival del circ Sr. Genís Matabosch, amb el títol  “El món del circ a través del Festival de Figueres”.

Creiem sincerament que  aquest Festival que es dóna a conèixer a tot el món, amb el nom de “FESTIVAL INTERNACIONAL DE CIRC CASTELL DE FIGUERES”  els figuerencs i molt especialment la nostra associació,  no pot quedar-se amb les mans plegades, per la qual cosa i amb una gran modèstia recolzem als promotors amb aquest actes a la nostra Seu, que fan sonar el nom del CASTELL DE FIGUERES.
M.P.
 
GRAN ÈXIT DE PÚBLIC A LA CONFERÈNCIA

Sr. Borrego, Sr. Yecora, Sr. Soldevilla, Sra. Marta Felip, Alcaldessa de Figueres, Sr. Toro i Sra. Olmedo,

Va ser presentat pel que va ser el seu professor del Institut Ramon Muntaner  Sr. JOAN MANEL SOLDEVILLA , el qual va destacar la vessant literaria del conferenciant, incidint que vam perdre un gran escriptor .
Sr. Soldevilla i Sr. MataboschEn el decurs de la conferència, Genís Matabosch explicà quines eren les característiques d'aquest Festival, essent la principal que els artistes seleccionats no hagin actuat mai a Europa. Ens explicà el complicat procés de selecció dels participants arreu del món, la complicada burocràcia a superar, les novetats d'enguany i els èxits assolits pels participants de la primera edició.
 
El Festival Internacional del Circ Castell de Figueres, en aquests moments, ja es el punt de mira d'empresaris i companyies circenses per captar noves promeses.
 
Però el màxim objectiu de l'equip organitzador és proporcionar il·lusió i aconseguir que els ciutadans s'evadeixin dels problemes i la rutina diària, deixant-los embadalits amb les agosarades i espectaculars actuacions que ens tenen preparades.
 
Figueres, per uns dies, esdevindrà el punt de trobada internacional d'artistes procedents de diferents continents, d'experts en circ i d'aficionats a aquest apassionant món
Inés Padrosa


Sr. Prat, vicepresident de l'Associació, Sr. Genís, Sr. Soldevilla i Sr. Herrera President de l'Associació. Fotos: Martí DacostaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada