L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dissabte, 12 de gener de 2013

EXPOSICIÓ : "EL CIRC AL CINEMA"


AMB GRAN ASSISTÈNCIA DE PÚBLIC I AMICS, VA SER INAUGURADA L'EXPOSICIÓ "EL CIRC AL CINEMA" DE L'ARXIU.COL·LECIÓ DE LLUIS BENEJAM, DINTRE DELS ACTES DEL SEGON FESTIVAL INTERNACIONAL DE CIRC "CASTELL DE SANT FERRAN"


VISITEU:
http://burguscircus.blogspot.com.es/


Lluís Benejam, començà l'afició al col·lecionisme l'any 1960, amb programes de mà que era habitual en aquells temps. Va fer la primera exposiciò al Cercle de Belles Arts de Sabadell amb motiu del centenari del Cinema, l'any 1995


Ha participat en moltes exposicions: Museu Juguet de Figueres, Vilafranca del Penedés , Museu del cinema de Girona "Tomàs Mallol"..etc.
Actualment en el seu arxiu hi ha informació gràfica de més de 28.000 películes.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada