L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimecres, 9 de gener de 2013

NOTICIES DEL PROPER FESTIVAL DEL CIRC


Els cosacs russos encapçalen el proper Festival del Circ

24/12/2012 - 12:25h  El Festival del Circ ha presentat els artistes que actuaran a Figueres. Ja que la gràcia d’aquest certamen és convidar companyies desconegudes a les contrades europees -per precisament promocionar-les professional ment a les carpes del vell continent- pocs dels noms que en aquestes pàgines apareixen seran -per a la majoria dels lectors- coneguts. Tot i així, si ens refiem del que vàrem veure durant la primera edició, o si fem una recerca a l’agraït Internet, podrem descobrir que es tracta de grups amb sòlides trajectòries i que són veritables número 1 en les seves disciplines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada