L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 17 de febrer de 2013

THE OIL CRASH- ANTONIO TURIEL

 Una vegada més, amb una gran assiistència de públic, va tenir lloc a la Seu Social de l'Associació,  la conferència THE OILD CRASH "El fin del petroleo", a càrrec de l'investigador de l'Institut de Ciències del Mar de Barcelona (CSIC) ANTONIO TURIEL,


que va ser presentat per Martí Dacosta, col·laborador de l'Associació.


El conferenciant va fer una exposició de la producció de petroli i d'altres fonts energètiques. Va explicar que la producció de petroli està estancada des de 2005, així com altres fonts d'energia.

La falta de materia prima i en especial del petroli impideix el creixemen econòmic sostingut, això ens porta e quatre crisis: energetica, econòmic, financiara i ambiental i tota això condueix a la crisis política.Va afirmar que estem amb una situació mundial de decreixement i que mai s'arribarà a les  cotes de creixement que hem tingut fins ara.

Més informació
http://crashoil.blogspot.com/
Antonio Turiel: Condemnats a decréixer. - Televisió de Catalunya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada