L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 24 de març de 2013

CONFERÈNCIA A CÀRREC DE RAFEL BRUGUERA, SENADOR I EXALCALDE DE L'ESCALAEl conferenciant va fer un repàs de la segona mitat del segle IXX . Va parlar de les diferents etapes i precedents que van acabar amb la guerra civil i l'exili,

I es va preguntar per què quatre dies abans de finalitzar el conflicte va ser bombardejada la població de L?Escala, pels avions italians, on van morir varies persones del poble.


Sr. Bruguera i el Sr. Viñuela
Sr. Viñuela, Sr. Bruguera, Sr. Herrera ( President de l'Associació) Sr.  Arnall  (Secretari de l'Associació)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada