L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 25 d’abril de 2013

EMPORDÀ INFORMACIÓ


Aquest dimarts 23 d´abril és Sant Jordi, la diada que, després de l´11 de setembre, viuen més intensament els catalans. Enguany, tant el públic com els autors no faltaran a la cita i, arreu de la comarca, s´instal·laran parades de venda de llibres i flors. A més, abans i després de la jornada festiva es faran activitats com ara maratons literàries, espectacles i signatures de llibres.
Com a tret de sortida, unes hores abans de la diada, aquest dilluns 22, una quarantena d´autors altempordanesos de gèneres diversos s'han aplegat per fer un brindis literari, obert a tots els lectors, a la biblioteca Fages de Climent de Figueres.
A les 18 hores s'ha convocat l'Hora del conte amb espectacle conduïda pel cantant Marc Parrot i la il·lustradora Eva Armisén, que parteix del conte amb el mateix títol sobre els hàbits del menjar en la mainada. Marc Parrot interpreta les sis cançons del llibre disc i Eva Armisén reprodueix les il·lustracions en directe.
De les 20.30 a les 22 hores s'ha dut a terme el Brindis literari. La Biblioteca ha convidat els autors locals que han publicat entre Sant Jordi 2012 i Sant Jordi 2013 a fer una trobada i un brindis amb els lectors. L'acte ha estat organitzat per l´Ajuntament de Figueres i la Biblioteca Fages de Climent, amb el suport de Caves Castell de Peralada i Musical Vivaldi.

Els Amics del Castell han presentat aquest any el llibre
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada