L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 30 de maig de 2013

CELEBREM LA FESTIVITAT DE SANT FERRAN EL 2 DE JUNY


Una forta tramunta, ens va acompanyar tot el matí. Els socis i amics esperant l'hora d'entrar a la Sala Marquès de la Ensenada, al Castell de sant FerranCom es veu a les fotos, dos grans taules preparades per 163 persones.
Gràcies a tots els que participeu en els actes que preparem.

I tots a Taula!!!!
El nostre sòci i amic Joan Sala, ens va preparar els postres, com cada any desinteresadament, amb les seves "cireres de Terrades"


I com sempre no va faltar la músicaSi voleu veure més fotos, les trobareu com sempre a l'Album de fotos d'aquesta mateixa pàgina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada