L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 19 de gener de 2014

CONFERÈNCIA DEL DIRECTOR DEL FESTIVAL DE CIRC CIUTAT DE FIGUERES, GENÍS MATABOSCH
Dimarts dia 14, i amb gran afluència de públic, socis i amics, va tenir lloc a la Seu Social, presentat per Ramon Ramos membre del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la conferència a càrrec del Director del Festival Internacional de Circ Ciutat de Figueres, Sr. Genís Matabosch.

Sr. Genís Matabosch, Sr. Ramon Ramos i Sr. Joan Prat vicepresident de l'Associació


El Sr. Ramon Ramos va presentar el Festival com atractiu i potenciador d'un altre tipus de turisme en la nostra comarca.

fotografia Martí Dacosta

Molt d'amics i públic

El Sr Genís va explicar amb el suport de fotografies les properes i noves  actuacions que es veuran en aquest any en el Festival
També va explicar la importància que té el Festival per donar a conèixer la nostra ciutatLa repercussió a la Premsa Internacional

FOTOGRAFIA MARTÍ DACOSTA

Sr. Prat, Sr. Matabosch, Sr. Ramos, Sr. Herrera i Sr. BernalEL COL·LECIONISTA I SOCI LLUÍS BENEJAM HA COL·LABORAT FENT UNA EXPOSICIÓ DE CARTELLS DE CINEMA RELACIONATS AMB EL CIRC.
EXPOSICIÓ QUE ES POT VISITAR FINS EL 24 DE GENER A LA SEU SOCIAL DE 11 A 13 H.
 
 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada