L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 26 de gener de 2014

DIJOUS 6 DE FEBRER, PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "ART DORMENT" Editat per l'Associació


Amb un gran esforç l'Associació ha editat aquest llibre,  L'ART DORMENT, que ha estat escrit per l'historiador ALFONS MARTÍNEZ PUIG, primer d'una série que hem titulat " EPISODIS DEL CASTEL DE SANT FERRAN DE FIGUERES" 

Relata una història fantástica, apassionant i única, que succeí a Figueres i l'Alt Empordà. Un episodi de la Guerra Civil i la immediata posguerra, que té com a protagonistes al Castell de Sant Ferran i el de Perelada, la Mina Canta de La Vajol i al Mas Descalç de Darnius, amb uns pocs herois gairabé anònims i uns espectadors d'excepció com Goya, Velázquez, Rubens o Tiziano. 

En el context d'una guerra fraticida es mostra, amb aquesta extraordinària història, la seva vessant més humana, sensible i valenta.


El llibre ( edició limitada)  es pot adquirir, de moment,  a la Seu Social dels Amics del Castell, al preu de 12 €.
Interessats  trucar al telf. 610 20 15 64.

US HI ESPEREM A LA PRESENTACIÓ D'AQUEST IMPORTANT ACTE PER LA NOSTRA ASSOCIACIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada