L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

divendres, 14 de març de 2014

CONFERÈNCIA :QUIM TREMOLEDA I FOTOS DAVID GARCIA ALGILAGA


Ahir divendres a la seu social dels Amics del Castell de Sant Ferran va tenir lloc la conferència 1939 A LA GARROTXA D'EMPORDÀ a càrrec del historiador i arqueòleg Quim Tremoleda que va parlar de la historia de la guerra civil a Lladó.L'acte va ser presentat per l'alcalde de Lladó Joan Fàbrega.


Igualment i en el mateix acte es va inaugurar l'exposició de fotografies LLADO DES DE L'AIRE fetes per David Garcia Algilada i patrocinats per l-Ajuntament de Lladó.
Difusió de "Empordà en moviment"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada