L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 30 de novembre de 2014

INAUGURACIÓ 5 DESEMBRE- DOS ESTILSAmb tota la Sala d'actes plena, gràcies a tots, va tenir lloc divendres dia 5 de desembre la inauguració de l'exposició  DOS ESTILS


EL REGIDOR DE L'AJUNTAMENT DE FIGUERES SR. YECORA FA LA PRESENTACIÓ DELS PINTORS

També el President Sr. Herrera para dels artistes, Sr. Alcantara i Sra. Kion

amenitza l'acte la Sra. Laura Redondo, neta del Sr. Alcantara
L'Alcaldessa de Figueres Sra. Marta Felip i els artistes 
Cristina Paradís, professora del pintors, va enviar aquest escrit per ser llegit:

Aquest vespre té lloc una vetllada molt especial, que em sap molt greu no poder compartir amb vosaltres desde el començament. Avui, Kion Ferrer i Manuel Alcántara inauguren una exposició conjunta en un escenari magnífic, el Castell de Sant Ferran.

Kion i Manuel comparteixen la seva passió per la pintura, si bé cada ú des de la seva prespectiva i sensibilitat.

Els dos a més són companys de taller a l'Académia âurea, on tinc el privilegi d'orientar-los i participar en el seu procés creatiu.
Kion, fa molts anys que pinta. Es una pintora vital, que s'il·lusiona amb cada nou projecte; prefereix una pintura de pinzellada enèrgica i traç lleuger.
Busca temes originals que treballa amb acrílics i sovint ens sorpren a tots amb els seus quadres. Si els mirem amb deteniment veurem que és el color i la pinzellada els que conformen les seves obres; a traves dels plans de color ens explica els paisatges rurals o urbans, o els diferents motius que l'inspiren


Manuel, conrea un estil de pintura minuciós i narratiu. Sol fer peces de gran format, en algunes domina la pinzellada impressionista, si bé ens els darrers quadres es decanta per paissatges lluminosos, rics en detalls que descriuen infinitat d'elements de forma acurada i precisa.Són peces que conviden a qui les mira a fer un passeig per la pintura seguint el recorregut dels diferents espais que la composen.


Felicitats a tots dos per aquesta exposició.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada