L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dissabte, 11 d’abril de 2015

TITANIC- EXPOSICIÓ D'ENRIC ROVIRA


Amb el títol de TITANIC, L'ENRIC exposa una vintena de quadres i dos maquetes de vaixells, una d'elles el Titànic que es el títol de l'exposició.L'escriptor Vicenç Burgas va glosar la vida professional i artística del pintor, que ha llegit la seva neta Cristina.

La clausura a càrrec del regidor de l'Ajuntament de Figueres Sr. Manel Toro amb  unes paraules d'agraïment a l'Enric pels anys passat junts a l'Ajuntament
L'Enric va recordar al mestre Dalí amb el qual va assistir a les seves classes de pintures en el mateix Museu.També va recordar el sis Alcaldes que va haver a l'Ajuntament durant els anys que va treballar i al seu amic Eduard Bartolí.

L'acte que ha tingut lloc avui a la Seu Social dels ha estat per l'artista ENRIC ROVIRA, molt emotiu.


la seva esposa Marina


Ha estat acompanyat per molts amics i també com representat de l'Ajuntament, on va treballar més de 25 anys, pel Sr. Manel Toro,  regidor de l'Ajuntament de Figueres.
FELICITATS ENRIC!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada