L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 28 de maig de 2015

CONFERÈNCIA-COL·LOQUI "REFLEXIONS SOBRE ELS JOVES I EL SEU FUTUR PROFESSIONAL"

Va començar la conferència amb unes paraules del President Sr. Antonio Herrera, per presentar els conferenciants.:

Sr. Mohamed El Amrani, un jove rosinc, Tècnic de Turisme, Comunicador i Premi Fundació Princep de Girona.
Sr. Jesús Quiroga,  figuerenc, Director de la Xarxa ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya.
Sr. Santi Coll, periodista i Director del Setmanari Empordà.


El Sr. Coll, va dirigir les seves primeres paraules, per felicitar a l’Associació Amics del Castell i al Sr. Herrera com a responsable, per portar els mencionats conferenciants,  destacant que era una de les millors conferències que s’havien fet durant aquest mes a Figueres.

Si veleu podeu entrar a: http://www.ventdelnord.tv/bufa, per veure sencer el col·loqui.


El Sr. Quiroga va dir que falta formació i qualificació dels joves. Que l’atur no baixa, baixa la població activa, per aquest motiu el futur de les pensions perillen. També va comentar que la falta de confiança vers als joves,  s’hauria de solucionar amb l’aplicació d’aquest joves, amb una política honesta, i donar- los veu.


SR. QUIROGA


Les dades d’un 22’2% abandonament d’estudis, s’hauria de compensar dintre del sector productiu amb més formació.

Els joves s’han de moure, amb aquest món globalitzat, per aprendre idiomes i en el cas de l’Empordà, estudiar més la llengua francesa.

El Sr. Mohamed va insistir en que els joves han de buscar la seva formació, a través del estudi, graduat, grau superior...etc. inclús per “on line” .


SR. EL AMRANI

Fomentar la formació professional perquè es pot tenir més contacte amb el món laboral.

Es va dir també que falla en el món professional els perfils dels aturats, abans aquests vivien de les prestacions, subsidis e inclús de les rentes d’un treball d’estiu. Això s’ha acabat.

En definitiva els joves s’han de implicar més amb el seu futur, i amb el disseny dels seus estudis.SR.COLL, SR. EL AMRANI I SR. QUIROGA

EL SR. HERRERA ELS VA FER  L'ENTREGA D'UNA MEDALLA DE L'ASSOCIACIÓ COM AGRAÏMENT A LA SEVA DESSINTERESADA COL·LABORACIÓ
agraïm com sempre a Martí Dacosta les seves fotografies

i al públic que ens acompanya

GRÀCIES A TOTS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada