L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimecres, 3 de juny de 2015

30 DE MAIG 2015- FESTIVITAT SANT FERRAN 2015

Anys en darrera, celebràvem aquesta festivitat amb una arrossada al Castell i hem de dir que als socis i amics els hi agradava pujar a dinar dons solíem ser unes 200 persones.
Però com tot canvia, ya fa uns quants anys ho fem de diferents maneres. L’any passat vam anar a veure les cireres de la família Sala de Palau Surroca, acabant amb un dinar en un restaurant a prop de Palau.Aquest any, hem preparat una sortida cultural. Hem anat a aveure el Museu dels rellotges del Sr.  Amiel
I el Museu de la electricitat . Ja sabeu que FIGUERES és una ciutat amb molt museus.I per acabar el día,  un dinar de germanor al Restaurant Duran


 GRÀCIES A TOTS PER VENIR I ACOMPANYAR-NOSCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada