L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 20 de setembre de 2015

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA, DIVENDRES 25 SETEMBRE 2015


Amb gran afluència de públic, es va inaugurar a la seu social dels Amics del Castell de Sant Ferran l’exposició de pintura, talla, escultura, fotografia i manualitats dels Amics de l’Empordà. Aquesta colla d'amics està composta per set artistes: Jaume Barnolas, pintor; Roser Méndez, pintora; Josep Maria Ferré, fotògraf i aquarel·lista; Jan Watson Flood, escultor; Joan Abella i Isidre Hurtós, escultors en fusta; i Valentí Vidal, en forja i manualitats.
Aquests artistes varen exposar més de 100 obres, entre tots, i l'exposició va romandrà oberta fins el 12 d'octubre, d'11 a 13,30 h.
La presentació de l'acte va anar a càrrec d'un del millors artistes actuals de l'Empordà, Lluís Roura, que va glossar l'obra de cadascú dels artistes.


Va amenitzar l'acte el conjunt musical Fm Trio, format per Ferran Morer, Juanma Morer i Oriol Casadevall, amb bateria, baix i contrabaix.


Una trobada molt aplaudida, sobretot les paraules de presentació de Lluís Roura i l’actuació del trio musicalcom sempre, gràcies a tots per venir .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada