L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimarts, 9 de febrer de 2016

CONFERÈNCIA A CÀRREC D'EDUARD PUIG


Amb una bona assistencia de públic el Sr. Francesc Canet, Director de l'Institut Ramon Muntaner, va presentar al conferenciant, com Regidor de l'Ajuntament de Figueres durant molts anys , la col·laboració amb la Creu Roja, fins acabar com Síndic de Greuges o Defensor del Ciutadà.


Sr.Puig i Sr. Canet

El Eduard Puig, va explicar que Figueres va ser la segona ciutat a Catalunya, on es va implantar la figura del Síndic, lamentant que actual per falta de conseens polític, està vacant aquest servei, que ell ha dirigit durant dotze anys i mig. Els últis 2 anys en funcions.
Va fer un repàs per aquest anys, i també va explicar moltes anècdotes.Aspecta de la SalaGràcies Eduard per venir a l'Associació i explicar-nos la teva feina durant aquest anys-Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada