L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 13 de març de 2016

PRESENTACIÓ DE L'OBRA DE SILVIA VILACOBA

SILVIA VILACOBA CANAL (OLOT, 30-3-1966) .
Llicenciada en Dret.

Mare de tres fills; entre ells, l'Êric amb pluridiscapacitat ( 1993-2010).

El seu primer llibre, Éric, la força d'estimar, en poques paraules resumia tots els sentiments que es desprenen quan, tot llegint, comparteixes el moments viscuts. (Anton Foguet, pediatre)
Segon llibre Èric, dins el cor, en aquest llibre ens farà partícips de l'ultima etapa viscuda per l'Eric

L'any 2014, canvia a una temàtica ben different. l'obra VINE AMB MI,  es tracta d'una aposta personal situada a mig camí entre la novel·la romàntica més light i la més pornogràfica ( i a vegades pos realista).
Tot un repte escriure un gènere difícil, apassionant i poc reconegut com és ara la novel·la eròtica i romàntica, segon descriu l'autora en la solapa del llibre.
L'any 2015, publica SEMPRE JUNTS, una continuación de Vine amb mi, on parla de dones i homes d'avui: professionals, forts i independents.El regidor de cultura de l'ajuntament de Figueres, va obrir la presentació, amb unes paraules de benvinguda a l'autora, i als seus acompanyants que van venir d'Olot, i agraint als Amics del Castell els actes que organitzen.

Alfons Martinez, regidor de cultura

Josep Maria Oliveras ( pintor i editor) va presentar a la Silvia, devant d'una cinquantena de persones que van assistir aquest acteA continuació  Mariona Comellas ( periodista de TV3) li va fer una interviú, on la Silvia va explicar les motius i la necessitat d'escriure


I la seva amiga,  Pilar Cañadas, mestre de les seves filles, va llegir amb emoció capítuls dels llibres.
Va tancar el President de l'Associació donant les gràcies a tots.
Aspecte de la Sala


Sr.Oliveras, Sra. Vilaoba, Sra. Cañadas i Sra.ComellasPodeu veure un video de l'acte a:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada