L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

diumenge, 26 de juny de 2016

EXPOSICIÓ PICTÒRICA "LA LLUNA EN UN COVE"

 Dissabte 9 de juliol,  va tenir  lloc a la seu social dels amics del Castell de Sant Ferran la inauguració de l'exposició pictòrica " LA LLUNA EN UN COVE" a càrrec del col·lectiu Artístic de La Jonquera. L'acte va ser presentat pel periodista Josep Pérez i per l'artista Laia Pol


Els artistes participants son el següents:
Rosa Casanovas, Lídia Faig, Carles Gorris, Josep Guixeras, Jaume Mach, Raquel Martín, Teresa Pagès, Sílvia Plana, Laia Pol, Sosi i Paco Tomar. 


Es tracta d'una col·lectiva formada per una trentena de peces de dotze artistes que durant el darreres quatre anys han format part de les classes de pintura de l'artista local Laia Pol.


Els treballes presentats destaquen per la seva heterogènia i diversitat de temes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada