L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dissabte, 20 d’agost de 2016

II BALLADE DE SARDANES AL CASTELL DE SANT FERRANPer segon any hem portat la ballada de sardanes, que cada divendres del mes de Juliol i Agost es fa a la Rambla de Figueres, al Castell de Sant Ferran, amb la gran col·laboració del Foment de la sardanes de Figueres.Cobla La Principal d'OlotSr.Herrera President de l'Associació, Sr. Casellas Regidor de l'Ajuntament de Figueres, Sra. Mauné Presidenta de Foment de la Sardana
Sr.Mauné, Srs.bernal Sra.Alcaldesa de Figueres i Srs.HerreraPodeu veure més fotos:
https://plus.google.com/photos/115492017284938166486/albums/6325387554546539729?authkey=CNWwpqfc_Ib5Pw

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada