L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimarts, 28 de febrer de 2017

ARTISTES DE LA JONQUERA AL CASTELL DE SANT FERRAN


Dissabte, amb una gran afluència de públic, es va inagurar la exposició col·lectiva de pintures amb el nom "ARTISTES DE LA JONQUERA AL CASTELL DE SANT FERRAN" comissariada per Dolors Caballero.
Per tercer any consecutiu, l'Associació convida els artistes dels pobles de l'Empordà.
Primer van ser els artistes de Portbou, l'any passat els de Colera i aquest any els de La Jonquera.
Volem agrair a tots la resposta que tenen vers l'Associació.

 
Va presentar l'acte el Sr. Herrera, President de l'Associació i l'Alcaldessa de La Jonquera Sònia Martinez. El Sr. Jordi Cabezas exalcalde de La Jonquera va presentar un reportatge fotogràfic anomenat : "La Jonquera, Història, Patrimoni i Natura"


Alumnes de la escola municipal de música de La Jonquera
Sr.Esteban Bernal, la Comissaria de l'exposició Dolors Caballero i Srs. Herrera
Podeu veure més fotos AQUICap comentari:

Publica un comentari a l'entrada