L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dilluns, 27 de març de 2017

PRESENTACIÓ LLIBRE RAMON GASCH


El conferenciant ha parlat sobre l'obra i la persona d'aquesta gran figura de la literatura, la filosofía i el pensament dins de la cultura catalana.Veritable creador i difusor del català literari fou un dels primers de fer servir una llengua romànica, per trasmetre coneixement filosófic, cientific i tècnic a més de literari.
Nascut a Palma (Mallorca) l'any 1232,va morir possiblement a bord d'un vaixel davant la costa africana el 1316. Va escriure més de 250 llibres.


EL Sr. Gasch,vatenir la idea de rifar un llibre entre els assistents, i li va tocar almés veterà Sr.Pere Buxeda

PER VEURE MÉS FOTOS AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada