L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 18 de maig de 2017

EXPOSICIÓ COL·LECTIVA D'ARTISTES RUSSOS

Divendres 28 d'abril, i amb el títol "CORRIENTE DE ARTE RUSO" es va inagurar a la Seu Social aquesta exposició col·lectivad'artistes russos, que van venir de Sant Petesburgo per exposar a laSeu dels Amics del Castell


Coincidint amb l'obertura del es festes de la Santa Creu de Figueres, va ser numerosa la gent que va assistir a la inauguració, que fou presentada per el President, i ELENA KUDRYASHOVA i va tancar l'acte l'Alcaldessa de Figueres Sra. Marta Felip

Van tancar l'acte "Veus Empordaneses"  amb cançons del seu repertori 
 PER VEURE MÉS FOTOS AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada