L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dilluns, 12 de novembre de 2018

REFLEXIONS SOBRE LA MORTDivendres 9 de novembre, vam tenir l'honor que el Dr.Narcís Bardalet ens dones una conferència sobre la mort. a la nostra seu, titulada "Reflexions sobre la mort".Va estar presentada per D. Josep Maria Dacosta.

El Dr.Bardalet a demès de forense, és pediatra, articulada,escriptor i a l'actualitat, presideix l'Unió Esportiva Figueres.

La conferència va estar envoltada de vivències personals i anècdotes que ha experimentat  al llarg de la seva vida professional.

Practicament les 120 persones que van assistir, és a dir, l'aforament total de la nostra seu, van estar atentes i encantades de poder escoltar durant més d'hora i mitja, les esmentades reflexions.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada