L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 27 de desembre de 2018

ASSAMBLEA ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA DE L'ASSOCIACIÓEl passat divendres 21 de desembre, vam realitzar a la Sala Martín Zermeño del Castell de Sant Ferran, davant de 145 persones les Assamblees, Ordinària i Extraordinària de la nostra Associació.

A l'Assamblea Ordinària,entre altres coses, es va dir el nombre d'actes que s'ha realizat aquest any,
tant esportius com culturals,explicant els més rellevants.

Es va fer President d'honor al Sr. Antonio Herrera, que desprès de les explicacions del President, Cèsar Barrenechea, va dedicar unes paraules d'agraïment.

La nostra tresorera, Meritxell Novillo, va exposar els moviments comptables amb l'agraïment de part de tots els assistents.

Un cop finalitzada l'Assamblea Ordinària, va començar l'Assamblea Extraordinària amb l'exposició per part de la nostra responsable jurídica, Núria Navarro, amb l'ampliació dels estatuts.

Hi va haber diferents intervencions de part dels assistents. L'ampliació d'estatuts van ser aprovats per una unanimitat.

L'acte es va concloure amb la felicitació nadalenca per part del nostre President.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada