L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dimarts, 18 de desembre de 2018

GOVERNADORS DEL CASTELL DE SANT FERRAN (1844-1874)Divendres 14 de desembre, vam presentar a la nostra seu i davant de 90 persones,el llibre
Governadors del Castell de Sant Ferran (1844-1874).

L'autor D.Carlos Diaz Capmany,ens va presentar el que és el número 5 de la col.lecció
"Episodis del Castell".

Aquest llibre és el que va a continuació del número 3,que porta el mateix nom, però dintre
dels anys 1793-1843.

La presentació va anar a càrrec, del Doctor en Història de l'Art, Alfons Martinez Puig. En la foto podem veure a Damià Abella, el coordinador de cultura de la nostra Associació, Alfons Martinez, presentador de la presentació, Carlos Diaz Capmany, autor del llibre i el nostre President
César Barrenechea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada