L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dijous, 24 de gener de 2019

LLOCS AMB ENCANT,L'ENCANT DELS LLOCSEl passat divendres 18 de gener, vam realitzar el primer acte de l'any 2019, davant unes 65 persones,
l'escriptora, professora i doctora en Història Contemporànea, Eulàlia Esteve, ens va presentar el seu últim llibre "Llocs amb encant,l'encant dels llocs".

La introducció va anar a càrrec del professor i llicenciat amb química, Pere Villarrubias. És un llibre
que vol transmetre, a de més de la descripció dels llocs, les sensacions,emocions,sorolls, olors que
podem percebre passejant o simplement mirant el que succeeix al seu voltant.

És un llibre d'agradable lectura, amb unes fotografies plenes de colorit i tranquilitat.

A la fotografia que a continuació adjuntarem, apareixen d'esquerra a dreta, Damià Abella, Eulàlia Esteve, Cèsar Barrenechea i Pere Villarrubias.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada