L'Associació d'Amics del Castell de Sant Ferran esta oberta a tot tipus de persones a les quals els hi agradi el castell i vulguin vetllar per la seva conservació i bon ús.

Entre els objectius dels Amics del Castell destaquem la voluntat d'obrir el Castell de Sant Ferran a la ciutat de Figueres, per a que aquesta fortalesa, catalogada com a Monument Històric, pugui fer servei a la ciutat.

En aquest blog trobareu un resum dels actes que organitzem des dels Amics del Castell i altres actes que es realitzen al Castell, de vegades també amb la nostra col.laboració, així com notícies relacionades.

BENVINGUTS AL BLOC DELS AMICS DEL CASTELL DE SANT FERRAN

dilluns, 6 de maig de 2019

EXPOSICIÓ DE PINTURAEn la nostra seu i davant de 50 persones, hem presentat al fotograf Manel Fortis, amb la seva exposició, VISIONS PERSONALS EN 180 GRAUS.

Es va iniciar en el món de la fotografia als 19 anys.És autodidacta i en als anys 80 va montar el seu estudi a Roses, va formar part de l'Associació Nacional de Fotogràfs de Publicitat i Moda.

Al tancar el seu estudi es va convertir en càmara de televisió, i a la vegada es va introduir en el món
de la fotografía de restes i jaciments arqueològics per el Museu Arqueològia de Catalunya.

En la presentació d'avui, hem pogut veure fotografíes plenes de color i espectaculars, tant en la fotografía com l'execució de 180 graus.

Ens recomana veure la seva fotografía a LA CATALUNYA ROMÁNICA.


Peu de foto: César Barrenechea, President de l'Associació, Manel Fortis, l'autor de les fotografíes i
Damià Abella, Vicepresident de l'Associació i Coordinador de Cultura


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada